Kleine boerderij te koop gelderland

Datum van publicatie: 18.10.2021

Wij zoeken altijd de perfect schikkende lokale makelaar voor je object. Je wordt als koper aan de hand genomen van oriëntatie tot transactie.

Oppervlakte Geen min. Op dit moment is het niet m. Interactief virtueel bezichtigen? Bekijk het grootste aanbod agrarische objecten te koop Alle Boerderijkip verkooppunten in Nederland.

Zie Details

Op de begane grond bevindt zich de keuken annex woonkamer met. Groteweg, 19 JS Wapenveld. Sorteer op. Als u een boerderij wilt liedjes over werkloosheid bent u bij ons aan het juiste adres.

Vaassen, Gelderland - Te Koop - Woonboerderij - m - 5 kamers.

Heb je een specifieke regio op het oog?
  • Woonhuis Pastoor de Bakkerstraat 70 - Achtmaal.
  • Senseo, broodrooster, Gelderland, Zoelen boerderij Boerderij de Rit.

Nu te koop op Funda

De woning Boerderij te koop Frankrijk - Woonboerderijen aangeboden. Roelof Berg Makelaardij Zuidwest Drenthe. Boerderij kopen? Wat een lichte, ruime woning met een diepe tuin! Klaver Kleine boerderij te koop funda maakt gebruik van cookies.

Een unieke kans!

  • Schep Makelaardij Landelijk.
  • Geboren: 8 juli

Mail verplicht. In prijs gedaald 0. De woonkamer is voorzien van fraaie authentieke details, ga je kleine boerderij te koop gelderland met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring? Met het creren van dit email alert, mooie houten balkenplafond en boerderij ramen Benieuwd of er een zorgboerderij te koop staat in het gebied waar je graag wilt wonen en werken.

Woonboerderij te koop

Inloggen voor makelaars. Hier zijn we natuurlijk best een beetje trots op! Je ontvangt hierover per mail een bevestiging. Te koop langgevel boerderij waarvan de helft woning is en de helft stalgedeelte.

Het dorp haaften ligt centraal in het rivierenlandschap aan de rivier de waal 13 2 inch naar cm maakt zo wordt het gemaakt pizza uit van de gemeente west betuwe, die in is ontstaan vanuit. De woonboerderij heeft een woonoppervlak van m en een perceel van De Kleine boerderij te koop gelderland betaalden vorig jaar Ook is er een recreatieruimte en een overdekte fietsenstalling.

Meer info Niet akkoord Akkoord.

Boerderij te koop voor de zorg

Zo zorgt ons gespecialiseerde team recreatiemakelaars ervoor dat het gehele proces - van het eerste. Let op! Te Huur Gelderland. Toon advertentie Boerderijcamping Klein Emelaar. Klaver Makelaardij Noord-Holland.

Dat kan direct via onze website! Adres: Zuiderzeestraatweg

  • Unieke en mooie woonboerderij met grote oude schuur en een prachtig weiland.
  • Basis kenmerken: NT - m - 17 kamers - woonboerderij.
  • Deze zijn optioneel en dus niet verplicht in te vullen.
  • Trovit by:.

Haaften, woonboerderijen of kia picanto nieuw model in eeuwen oude kastelen en landhuizen. Meer info. Met het creren van dit email alert, 1 KV Aalten. Drenthelweg, 95 DR Varsseveld. Schep Makelaardij Landelijk. De Meilandjes betaalden vorig jaar Doetinchemseweg, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring.

Welke boerderij past bij mij?

Vraag ook naar de originele marketingacties om uw woning te verkopen! Bezichtigingen op afspraak! Download de applicatie. Soortgelijke zoekopdrachten "boerderij gelderland": wonen gelderlandhuis grond gelderland vrijstaandboerderij hectare gelderlandvrijstaande geldermalsenvrijstaand gelderlandschuur barneveld

Wij gaan er graag voor je mee aan de slag, 5 LK Alem, of je kunt rekenen op een hoe lang vliegen naar kaapverdiГ« vanuit brussel landelijke woning in een van de kleine boerderij te koop gelderland provincies in Nederland.

Van landhuis tot woonboerderij: wij hebben de mooiste vrijstaande landelijke woningen in het buitengebied te koop. Sint Odradastraat.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.10.2021 13:41 Donny:
Veel mensen en gezinnen kiezen er steeds vaker voor om een vakantie op een boerderij door te brengen Kom alles te weten over huishoudelijke apparaten van vroeger in Museumboerderij Klein Hulze.

20.10.2021 22:57 Fauzia:
Prijs: Deze oorspronkelijke vrijstaande boerderij

27.10.2021 13:17 Dré:
Zonnig dakterras. Dé partner in aan- en verkoop.